• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strzykawki chromatograficzne
Witam, szukam w Warszawie firmy która ma w swojej ofercie strzykawki chromatograficzne znanych producentów aparatury np. Hamilton lub innej markowej firmy. Strzykawki będą służyć do odmierzania cieczy i gazów. Ważne jest dla mnie aby wszystkie strzykawki posiadał certyfikat potwierdzający jej bardzo dobrą jakość. Oczywiście duże znaczenie w wyborze firmy ma dla mnie także atrakcyjna cena strzykawek chromatograficznych. Z góry Dziękuje za wszystkie Wasze propozycje.
  Odpowiedz
Sam zaopatruje swoją działalność w firmie Anchem Plus w różne rodzaje strzykawek również w strzykawki chromatograficzne posiadają naprawdę bogaty asortyment https://anchemplus.pl/akcesoria/strzykaw...graficzne/ Zerknij sam. Kupuje u nich i wiem że mają naprawdę solidny wybór.
  Odpowiedz
Czasami firma Anchem Plus ma fajne promocje na wszelkiego rodzaju sprzęt laboratoryjny. Nasze ambulatorium skorzystało z letniej promocji kupując u nich filtry strzykawkowe firmy Macherey – Nagel zaoszczędziliśmy aż 30 procent.
  Odpowiedz
Witam, jeśli szukasz w Warszawie firmy, która ma w swojej ofercie strzykawki chromatograficzne znanych producentów aparatury np. Hamilton lub innej markowej firmy, to naprawdę również polecam skontaktować się z firmą Anchem Plus. Firma ta jest dystrybutorem sprzętu i akcesoriów do chromatografii, spektroskopii. Wśród ich oferty znajdziesz szeroki wybór strzykawek chromatograficznych manualnych oraz strzykawek do automatycznych podajników próbek zapewniających skuteczne dozowanie cieczy. Wszystkie strzykawki posiadają certyfikat potwierdzający ich doskonałą jakość. Ceny są również bardzo konkurencyjne i zależą od rodzaju i pojemności strzykawki. Możesz sprawdzić ich katalog produktów na stronie internetowej zapytać o szczegóły. Ja osobiście korzystam z ich usług od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Jeśli interesują Cię strzykawki chromatograficzne znanych producentów aparatury markowej firmy, to polecam Ci zapoznać się z ofertą firmy Anchem Plus na ul. Bora-Komorowskiego 56 w Warszawie. Firma ta specjalizuje się w sprzedaży sprzętu i akcesoriów do chromatografii i przygotowania próbek do analizy chemicznej. W ich ofercie znajdziesz strzykawki chromatograficzne manualne oraz strzykawki. Ja osobiście korzystam z ich usług od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości