• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rehabilitacja psa warszawa
Hejka, mój piesek 2 miesiące temu przeszedł operację dotyczącą uszkodzenia więzadła krzyżowego, które znajduje się wewnątrz stawu kolanowego. Widzę że pies sam ogranicza chodzenie już nie jest taki jak wcześniej. Wczoraj od weterynarza po RTG stawu otrzymałam informację że wszystko wygląda dobrze, ale usłyszałam również że tylko po rehabilitacji piesek będzie zupełnie sprawny. Czy może ktoś mi dać namiar na jakąś rehabilitację zwierząt konkretnie psów w Warszawie. Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam.
  Odpowiedz
Ja ze swoim pieskiem po podobnej operacji korzystałem z usług happylapy bardzo miła i profesjonalna obsługa. Podchodzą do zwierząt tak jakby to były ich własne, A poza tym gabinet posiada nowoczesny sprzęt. Ustalają indywidualny plan rehabilitacji, w razie potrzeby dojeżdżają nawet do domu klienta. Gabinet happy lapy znajduje się w Warszawie Wawer. Właścicielka to miłośnik zwierząt, bardzo dużą uwagę zwraca przy rehabilitacji na to aby piesek się nie stresował. Z czystym sumieniem mogę polecić ten gabinet.
  Odpowiedz
Super że się nie poddajesz i szukasz dla swojego pieska pomocy w gabinecie rehabilitacji. Ja również mogę rekomendować, gabinet Happy Łapy właścicielka bardzo zaangażowana w pomoc dla zwierząt. Ja ze swoją sunią również korzystałam z ich usług rehabilitacji. Niesamowicie cieszy się jeśli zwierzak wraca do wcześniej sprawności. (y)
  Odpowiedz
Madziu najważniejsze że podczas rehabilitacji zwalczasz ból pieska, a jest to naszym obowiązkiem świadczącym o człowieczeństwie. Lepiej rehabilitować pieska zmniejszając mu ból kończyny niż stosować środki farmakologiczne, które magą mieć dużo efektów ubocznych. A jeśli chodzi o ten gabinet Happy Łapy to cieszę się, że mogę Ci go polecić jeździłam tam z moim kotkiem i zabiegi rehabilitacji bardzo mu pomogły.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości