• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instalacje Smart Home - Inteligentny Dom
Hejka, czy polecacie jakieś firmy z Wrocławia lub okolic do Instalacji Smart Home, Inteligentny Dom? Potrzebuje firmy która wykona mi kompleksowo od projektu po wdrożenie i uruchomienie instalacji. Bardzo zależy mi na tym aby ,,Inteligentny dom'' był na stałe połączony z internetem. Żeby było sterowanie alarmem, klimatyzacją, oświetleniem, ogrzewanie, klimatyzacją czy roletami. Oczywiście bardzo duże znaczenie ma dla mnie cena, jakość wykonania, gwarancja i serwis.
  Odpowiedz
Ja skorzystałem z firmy JBVision wszystko mają opisane na stronie, dodatkowo można się umówić aby wyjaśnić wszystkie szczegóły dotyczące tego co nas interesuje. Jestem osobiście jestem bardzo zadowolony system inteligentnego domu jest bardzo wygodnym i dobrym rozwiązaniem, dzięki niemu możemy sterować czy to oświetleniem przez włącznik dotykowy światła, jak również układem CO z poziomu smartfona, to przydaje się w praktyce.
  Odpowiedz
Nie ukrywam że posiadanie inteligentnego domu to dla mnie kusząca wizja do której się przymierzam od kilku lat. Chciałabym się dowiedzieć, czy nie zawodzi system sterowania?
  Odpowiedz
Najlepszy system sterowania to taki który umożliwia bezprzewodową kontrolę nad urządzeniami domowymi za pomocą bezpłatnej aplikacji z dowolnego miejsca w jakim się znajdujemy np. jak jesteśmy w pracy, na zakupach lub nawet na wczasach za granicą. W moim przypadku firma BJZ doradziła profesjonalny i sprawdzony system oraz i zamontowała najbardziej przydatne opcje które mnie interesowały. Powiem krótko z czystym sumieniem polecam tą firmę.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości